Een nieuwe kamer voor Juul

Al speurend door de archieven van dit blog, kwam ik erachter dat ik nooit een post heb geschreven over de kamer van Juul. En dat terwijl ik er stellig van overtuigd was dat er van alle kamers in ons huis een 'before and after' online stond. Niet dus. Van de kamer is wel wat bewijsmateriaal. Hier en hier bijvoorbeeld. 

Inmiddels wonen we hier drie jaar en vond Juul het mooi geweest met de roze lambrisering. Ze wilde een nieuwe kamer en wel een stoere. Het liefs met cheeta's. Nou is dat makkelijker gezegd dan gedaan, ik bedoel, cheeta's?! Ik ben dol op een panterprintje en mag dan altijd graag benadrukken dat ik dat al leuk vond voordat de massa ermee aan de haal ging (zie je). Maar op een kinderkamer vond ik het toch vrij heftig klinken. 

Maar, het lot was me goed gezind, ik spotte namelijk op de instagram van Roomblush dit geweldige behangetje. Precies wat ik zocht, stoer (oftewel niet roze) en met cheeta's. 
Ik wilde er een beetje een andere draai aan geven en besloot om voor een vlak met behang en sierlijst te gaan. Zo is het net een levensgroot schilderij wat van de muur afknalt. 


Ook kregen de kasten, muren en de deur een nieuwe laag verf.Er kwam een nieuw bed, het bunk bed van vtwonen. 


Dat leuke plankje aan de muur is van Zara Home. Het beddengoed van Kwantum en de sprei van Sissy Boy.

Juul is helemaal content met het resultaat, het is precies wat ze wilde. Stoer, geen roze, cheeta's. Ze kan er weer een paar jaar tegen!

Het mooie behang heb ik gekregen. 

Reacties

Populaire posts

Bol