The Birth Poster Black Friday korting.

 Laat ik beginnen met zeggen; leuk dat je er bent. En wat fijn dat je uberhaubt de moeite nog neemt om naar dit blog te komen. Het is geen geheim dat alle regelmaat hier ontbreekt. En toch ben je hier nu om dit blog te lezen. Top! Misschien ben je gelokt door het feit dat ik een kortingscode voor de Birth Poster beloof, dat snap ik. Die ga ik je zo geven. Maar misschien ben je gekomen om een update van mij te lezen. Dat vind ik leuk, dus die ga ik je ook zo geven!


Laten we beginnen met de kortingscode van de Birth Poster. Dat is: ingeborgsimone_collab en hij is geldig van 27 tot 30 november 2019. Het Black Friday weekend dus. Je krijgt met deze code 20% korting, dat is zeker de moeite. 
Ik wilde deze posters zelf al een hele tijd aanschaffen, maar omdat ik er dan direct twee wilde, weerhield de prijs me altijd. Nu heb ik ze gekregen, dat is een mooi mazzeltje. 

Het plan is om ze in onze slaapkamer op te hangen, de slaapkamer die nog steeds in originele staat is, (lees afgekrabde muren en geen vloerbedekking). Maar ja, die tuin hè. Dat is inmiddels al een jaar het project waar alle aandacht naartoe gaat. (Je ziet, ik ga direct over in de update over ons huis). 
Ik moet hoognodig een blog schrijven over hoe het er nu bij ligt buiten, dat is namelijk stukken mooier dan de laatste keer dat ik daarover blogde. 
We hebben inmiddels een terras aan het water, een terras aan huis, een border, een grasveld, een voortuin, een oprit. Echt, je weet niet wat je ziet.
Fijne cliffhanger zo. Maar, wat in een goed vat zit verzuurt niet, dus blijf hier af en toe eens spieken en dan komt die update vanzelf. 
Die posters komen dus óóít in onze slaapkamer te hangen, tot die tijd gaan ze op zwerftocht door het huis. 

Tot die tijd kun je misschien even hier lezen wat er allemaal al wel gedaan (en gedocumenteerd) is. 


Reacties

Populaire posts

Bol