Ferm Living mirage deken.

Nu ik de smaak van het bloggen weer te pakken heb gekregen had ik ook zin om weer eens een product review voor jullie te schrijven.
Tijdens het maken van de foto's van deze deken merkte ik dat ik het fotograferen en daarmee het stylen, bedenken van een goede setting, echt gemist heb.
Ik ben ooit begonnen met het delen van interieurfoto's omdat ik het leuk en ontspannend vond om deze foto's te maken. Dat groeide uit tot dit blog. Op de één of andere manier is toen op een bepaald moment het ontspannende gedeelte op de achtergrond geraakt en werd het een soort moeten. Na mijn (lange) pauze is het moeten gelukkig verdwenen en is het ontspannen daarvoor terug in de plaats gekomen. Dat wil ik graag zo houden dus ik heb mezelf beloofd alleen nog blogs te schrijven over onderwerpen en producten die ik daadwerkelijk prachtig of heel fijn vind.
Passend bij dit onderwerp, ontspanning, is ook de deken van Ferm Living waar ik vandaag over schrijf. Wat is er fijner dan in deze tijd van het jaar onder een heerlijk warme deken kruipen met een beker chocolademelk en een goed boek? In mijn ogen weinig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze specifieke deken puur op zijn looks uitgekozen heb. Ik vind de print fantastisch, hij is heel mooi vormgegeven door de ontwerpster, je zou hem ook zo als wandkleed op kunnen hangen.
Wat voor mij een mooie bonus was, is hoe heerlijk comfortabel de deken is. Logisch voor een ander misschien, maar bij mij gaan looks toch nog regelmatig voor comfort.
Zo hebben wij jaren eetkamerstoelen gehad die voor geen meter zaten, maar wèl mooi waren. Dat heb ik nooit een probleem gevonden, ik werd namelijk elke dag blij van het mooie plaatje. Als dat je standaard is dan is het echt een verrassing als je een deken bestelt die én prachtig én lekker warm is. En, dit klinkt een beetje vaag misschien, heel erg 'om je heen' valt. De stof is van een zware, geweven kwaliteit en je voelt je echt bedekt als je eronder kruipt. Leg ik het zo goed uit? Bedekt, geborgen, ingepakt. Dat dekt de lading.

De komende maand is dit dus waar je me terug kunt vinden. Op de bank, met één of twee kinderen onder dit heerlijke dekentje, wat te drinken en te knagen erbij, helemaal perfect! Ik twijfel of ik ook nog voor de bijpassende kussens ga of dat het dan toch teveel een showroomeffect wordt. Misschien als ik een goede Black Friday aanbieding vind dat ik wel overstag ga!

Reacties

Populaire posts

Bol