Vintage eetkamertafel en IKEA Odger stoelen


Elke twee jaar is het zo ver, dan krijg ik de kriebels en moet er een nieuwe eethoek komen. Dat dit elke twee jaar is weet ik trouwens pas sinds ik het afgelopen maandag uit heb gerekend. We zijn sinds we samen zijn met onze zesde eethoek bezig. Tsja, ieder z'n hobby toch?

Onze vorige eethoek was natuurlijk onwijs tof (kijk maar), maar ik wilde gewoon weer eens iets anders. En met iets anders bedoelde ik dus dit.


De stoelen zijn van IKEA en heten Odger. Ze zijn heel milieuvriendelijk want ze zijn onder andere gemaakt van gerecycled kunststof. De tafel vond ik op Marktplaats, het is echt een hele fijne, hij is nu 2,66m maar er kan ook nog een stuk tussenuit en dan is hij 2,30m. Natuurlijk is het een stuk milieuvriendelijker om 50 jaar met dezelfde eethoek te doen. Maar dat is voor mij niet haalbaar. Op deze manier vind ik het toch acceptabel. En wie weet doe ik er deze keer wel 5 jaar mee ;).

Ik heb nu zes stoelen en de turnbank. Maar ik denk dat ik er nog vier stoelen bij koop in de toekomst. Dan staan er dus tien stoelen omheen en kan de turnbank op de kop.


Ja, ik vind het mooi, het is in mijn ogen nu meer één geheel met de rest van de verdieping. Het blad van de tafel past ook heel mooi bij het blad van de keuken.
Wat vind jij ervan?

P.S. Volgende blog gaat weer over de tuin, beloofd!


Reacties

Populaire posts

Bol