De mooiste design vazen onder de €100

Ik heb de gewoonte om, als vijfendertigjarige, een verlanglijstje bij te houden. Als kind deed ik dit door de speelgoedbijbel van Bart Smit aan stukken te knippen en op een A4tje te plakken.
Tegenwoordig doe ik dit door Instagram en Pinterest af te speuren en alles wat ik mooi vind te pinnen op mijn verlanglijst.

Zo ook vazen, ik ben dól op vazen. Ik kan me herinneren dat ik toen ik net op mezelf ging wonen voor mijn verjaardag drie design vazen kreeg in hemelsblauw. Oh wat was ik er blij mee. Inmiddels staan ze in de garage want de kleur voegt me (tijdelijk) niet meer, maar weg zal ik ze nooit doen.
Toen ik afstudeerde deed ik mezelf de Ball Body van Pols Potten cadeau. Als een vette worst hield ik hem mezelf voor als het soms even tegen zat. Elke keer als ik ernaar kijk herinner ik me weer dat euforische gevoel van het afstuderen en éíndelijk die vaas kopen.

Vorig jaar mocht ik de Muuto Elevated weggeven, nog zo'n vaas waar ik elke dag echt heel erg blij mee kan zijn. Inmiddels stek ik er met veel succes een monstera in.Maar ik dwaal af. Zoals je in de titel kunt lezen gaat dit bericht over design vazen onder de €100. Begrijp me niet verkeerd, ik snap heel goed dat dit voor de meeste mensen echt een flink bedrag is. En ik wil ook zeker niet impliceren dat je zomaar even een vaas van dit bedrag aan moet rukken. Ik wil vooral benadrukken dat het zo fijn is om ergens naar toe te leven, ervoor te sparen of jezelf te belonen. Misschien ben je veel afgevallen, heb je een nieuwe baan, heb je je relatie uit het slop getrokken of koos je juist voor jezelf. Het kan zo fijn zijn om jezelf te belonen met een item wat je daarna dagelijks ziet waardoor je telkens even terug kunt denken aan dat moment waardoor je het verdiende.

Ik begin met de Hexagon van Ferm Living in goud, door Trine Andersen. Voor €35 heb je een geweldig mooie vaas in mijn nieuwe lievelingskleur.


Vervolgens de HAY colour vaas in transparant. Dit is nou echt een tijdloos ontwerp. Mijn oma zou er blij mee zijn, maar ook ik zou er heel erg gelukkig van worden.


Op nummer drie de Sculpt Well vaas van Ferm Living. Ook deze kleur is helemaal van nu en zou linea recta mijn woon- of slaapkamer in mogen.


En als hekkensluiter de Vitra Nuage. Zo'n mooi ontwerp, prachtig met een selectie aan plukkers, maar ook een simpele bos tulpen komt er heel mooi in uit.

Al deze vazen kunnen dus per direct mijn verlanglijst op, hopelijk heb ik je kunnen inspireren tot het maken van een verlanglijst of het zelfs het jezelf een mooi cadeau doen!

Deze post schreef ik in samenwerking met MisterDesign. 

Reacties

Populaire posts

Bol