Huis of gymzaal?

Op instagram merkte laatst iemand op dat wij wel veel gymspullen in huis hebben. En ja, dat klopt. Naast dat Tjerk gymleraar is en dus dicht bij het vuur zit als er wat afgeschreven moet worden vind ik het ook echt heel erg mooie spullen.Vooral de materialen van hout, het is allemaal oud en gebruikt maar dat geeft het juist de sjeu. Op de gymkast zit bijvoorbeeld ook nog een sticker met 'afgekeurd' erop. Met stickerverwijderaar is dit natuurlijk zo verdwenen, maar ik vind het leuk. Maakt het 'echt'.
Momenteel is mijn favoriet het wandrek in de speelkamer, dat lichte hout combineert zo prachtig met de lichte roze kleur. Ik kan er naar blijven kijken!

Wat veel mensen niet weten (maar waar ik hier wel al eens over blogde) is dat onze tafel ook uit de gymzaal komt. Het is namelijk een brug met ongelijke leggers. Als je het blad eraf tilt is hij ook nog gewoon te gebruiken. Dus mocht ik hem ooit zat raken kan hij de garage in voor de zondagse work out ;).De gymkast op de kopse kant van de tafel wordt hoofdzakelijk gebruikt als extra zitplek aan tafel. Ook heb ik hem een tijdje gebruikt als salontafel (nog een stuk van de onderkant naar de garage), ik miste hem toen toch aan tafel dus hij ging snel terug. Maar hij wordt ook nog vaak gebruik voor het oorspronkelijke doel, de meiden schuiven hem dan de kamer in en springen er met een aanloopje overheen.

Het is nog niet lang geleden dat ik over de speelkamer blogde, maar vertelde ik toen ook al dat de schommel vervangen kan worden door ringen? In de praktijk doen ze dat niet vaak. Ze vinden de schommel vooralsnog het leukst.

Op de overloop hebben we ook nog een glijbaan staan, deze komt een keertje niet van Tjerk zijn werk, maar 'gewoon' via Marktplaats.Dus ja, we hebben erg veel gymspullen in huis staan. Maar ik vind dat dit echt bij ons past, het maakt dat onze inrichting zich onderscheidt van die van een ander. Het laat zien wie wij zijn en is dat niet wat je zoekt in een inrichting? Aansluiting bij de personen die er in wonen?

Ik hoor graag van je hoe jij hierover denkt!

Reacties

Populaire posts

Bol