Kamer restylen in één dag.Ik zei het bij het blog over de keukenkast al. Ik kan ergens lang op wachten, maar als ik het dan in mijn kop krijg moet het ook nú gebeuren.
Zo ook de kamer van Lies. Toen we hier vorig jaar kwamen wonen wilden we dat de meiden hun kamers klaar zouden zijn. Dat leidde in Lies haar geval tot een kamer met fotobehang. Vonden we toen een heel erg leuk idee, maar naarmate het ons thuis werd bleek het toch niet helemaal te passen. Maar goed, iets met prioriteiten. Ze had een fijne kamer, ze moest het er maar even mee doen. En toen kocht ze op vakantie een joekel van een schelp en ik wist, dit is het kleurenpalet dat we hebben moeten voor haar kamer!

Dus zodra de speelkamer klaar was begon ik me voor te bereiden op het veranderen van Lies haar kamer. We kochten dezelfde verf als voor de speelkamer, dit vonden we zo'n mooie warme tint. Dit ging over het fotobehang heen. Twee lagen, zo gepiept.
We schroefden de Ivar's in elkaar voor aan de wand, hingen de spulletjes op en klaar is Kees.
Nou ja, klaar, er moet nog 'even' een nieuw bed gemaakt worden. Helaas heeft Tjerk momenteel andere prioriteiten (tuin, ben ik ook wel heel erg blij mee hoor) dus daar moeten we nog even op wachten. Vooralsnog een los matras dus, maar wat een heerlijke kamer is het geworden!
Voor het stylen ging ik los bij Muuto. Dat is en blijft toch echt mijn favoriete designmerk.

Zeg nou zelf, deze spiegel (het is de Muuto Mimic) verdient toch een ereplaats! Hij is ontworpen door Normal Studio en past perfect in het kleurenpalet. En dat allemaal dankzij die ene schelp.
Verder zie je als je goed kijkt de dot van Muuto aan de muur, en het bekende opbergmandje.


Lies is een echte tuttebel, altijd make-uppen, haren doen, verkleden. Heerlijk.
Dus een spiegel extra op haar kamer komt wel heel erg goed van pas.

Lang verhaal kort, binnen 24 uur een spiksplinternieuwe kamer. Lies blij, mamma blij. Zodra het nieuwe bed er is plaats ik natuurlijk nieuwe foto's en als jullie het leuk vinden een werkbeschrijving!
Reacties

Populaire posts

Bol