Onze roze speelkamer met vintage gymspullen

Vlak voor we op vakantie gingen werd er weer een project van de verbouwing afgerond, de speelkamer.
Voor Pure& Original (het verfmerk) schreef ik een gastblog. Deze kun je hier lezen.

Toen ik deze link deelde op Instagram kwamen daar zoveel reacties op dat ik besloot zelf ook maar weer het stof van mijn blog af te blazen en jullie wat meer te vertellen over de speelkamer.

Aangezien ik in het gastblog al uitgebreid verteld heb over hoe het eerst was (lelijk), welke kleuren en op de muren en het houtwerk zitten (courtly rose en skin powder) ga ik daar nu niets meer over schrijven. Dat kunnen jullie allemaal in bovenstaande link terugvinden.

 

 


De meeste vragen gingen over de styling, waar vind je zo'n wandrek? Ja, daar komt ze weer, een man hebben die gymleraar is. Ik schreef het hier en hier ook al. Ik begrijp dat dit een beetje een flauw antwoord is. Maar, dit is hoe het werkt. Mooier kan ik het niet maken. De enige tip die ik iedereen zonder gymleraar als man/ broer/ buurman kan geven is. Stel een Marktplaatszoekopdracht in. Als je bijvoorbeeld zoekt op 'wandrek gymzaal' en deze zoekopdracht bewaard krijg je elke keer als iemand zoiets plaatst een mailtje, hoef jij niet elke dag alles af te zoeken. Er staan er trouwens wel een paar op nu. Vooral deze vind ik enig (nee, geen aandelen)

Terug naar onze speelkamer. Het wandrek moest uit de gymzaal (er werd verbouwd) en dan ben ik er als de kippen bij, hij was oorspronkelijk driedelig, dat werd wat krap, dus er werd een deel afgezaagd en de resterende delen stonden ruim een jaar in de garage te wachten tot de speelkamer bovenaan de to-do list kwam.
Voor de ringen en de rekstok geldt hetzelfde. Deze had ik zelfs in het vorige huis al liggen, eerst wilde ik er nog wandhaken van maken, maar ze gebruiken zoals ze bedoeld zijn is natuurlijk nog veel toffer. 

 

 

 

 

Dat wil zeggen dat nu alle kamers op de eerste verdieping klaar zijn! Wat een mijlpaal. Gelukkig, of helaas, dat is net hoe je het bekijkt, ligt er nog genoeg werk op ons te wachten. Te beginnen met de tuin in het najaar. En er wordt buitenom geverfd. Als dat klaar is staat de tweede etage op het programma. Daar moet een slaapkamer voor ons ingericht worden, een badkamer en een walk in closet. Ik zou zou zeggen dat er werk genoeg is. To be continued dus!

Reacties

Populaire posts

Bol