Alles overhoop voor de Toolbox

Al een paar jaar stond hij op mijn lijstje. De Toolbox van Vitra, steeds kwam het er niet van, dan vond ik toch iets anders mooier (of nuttiger). Maar nu moest het er toch van komen. En zoals dat dan bij mij gaat, het hele huis ging op zijn kop.


Ik wilde de eenvoud van het ontwerp van Arik Levy fotograferen (serieus, klik op die link. Wat een mooie ontwerpen maakt die man. Kan ik iemand zijn spaarvarken lenen voor die loungebank?)
De Toolbox is al door zóveel mensen, op zóveel manieren gefotografeerd. In de werkkamer, in de babykamer, met tuinspullen, met bloemetjes. Dus ik besloot voor de Toolbox zelf te gaan. Met niets, nou ja, een klein bloesemtakje mocht er dan wel bij.

Klinkt simpel, je zet de toolbox neer, zet er wat mooie spulletjes bij en klik. Foto, klaar!
Nou niet bij mij hoor. Ik probeer eerst drie verschillende plekken door het huis heen, verschuif de halve inboedel, om vervolgens te besluiten dat de eerste plek toch het beste was. Ondertussen heb ik een pad van verwoesting achtergelaten. En natuurlijk tegen de bloesemtak aangestoten waardoor het hele huis ook nog eens vol ligt met bloesemblaadjes.

Hoe mooi is hij in combinatie met de Tonone? Echt die tinten zijn zo mooi samen

Het is de bedoeling dat deze wand binnenkort, nou ja, ooit... een kleurtje krijgt. Ik neig nu naar oudroze.
Benieuwd of dat er van komen gaat.

Terug naar het fotograferen. Eenmaal de juiste plek voor de foto gevonden moeten uit de rest van het huis (waar het nog enigszins netjes was) accessoires vandaan getoverd worden. Geschikt, verplaatst, nog eens schikken. En ja. Klik, foto, klaar!

Nee dus, dan moet ik het hele huis stofzuigen, alles opruimen, opnieuw neerzetten. Hé dit vaasje staat hier ook goed, maar dan moet deze lijst verplaatsen. Hmm, wat moet ik nu met die stapel dekens doen?
Vervolgens moet ik mijn foto's uploaden naar mijn laptop, waar is dat snoertje? Ja, ik heb WiFi op mijn camera, maar uploaden vind ik dan toch fijner met het snoertje. Snoertje gevonden, kast meteen maar opgeruimd.
Foto's uploaden, even een rondje door photoshop, blog schrijven. Wederom uploaden. En ja, online!

Top zo'n cadeautje van Vitra, houdt me van de straat ;). Over de straat gesproken, die ga ik nu op. Op naar de vrijmarkt. Kijken of ik nog wat spul voor in mijn Toolbox kan vinden ;).
Zie je hem staan? Even zoeken waarschijnlijk.

Fijne Koningsdag!

Reacties

Populaire posts

Bol