Supersimpele foto DIY

Langzaam maar zeker word ik wakker uit mijn blog winterslaap. Voorzichtig heb ik de eerste Instagram foto's weer geplaatst en nu begon het zowaar te kriebelen om een paar eenvoudige DIY's met jullie te delen!

En als ik zeg eenvoudig, dan bedoel ik ook eenvoudig. Zoals je hier al kon lezen en zien verfde ik onze werkkamer blauw. Qua aankleding wilde ik wat persoonlijke spullen toevoegen, maar dan wel in de tinten van de kamer.
Zo kwamen er wat knutsels van de meiden uit de kasten, mijn oude tekendoos en wat studieboeken van Tjerk kregen ook een plek.

Maar niets zo persoonlijk als foto's, ik ben eigenlijk helemaal niet van de foto's in huis. Ik weet niet waarom, is gewoon niet mijn ding denk ik. Maar voor in de werkkamer vind ik het wel kunnen.

Een paar jaar geleden kwamen we bij toeval op een prachtige plek terecht waar we een heerlijke overnachting hadden, de meiden spontaan in hun onderbroek een meertje in doken en ik een paar foto's schoot waar ik zelf erg tevreden over ben, ze zijn ook nog eens in de 'juiste' tinten.
Ik drukte er een aantal af en hing ze op in de werkkamer. Dat deed ik als volgt.
Klemmetjes van zeeman
 

 
Ik kocht deze klemmetjes voor een paar euro bij Zeeman, plakte ze op de muur met poster buddies en klemde er een foto in. Easy does it. Als ik het zat ben kan ik er een andere foto of afbeelding in doen of helemaal van de muur halen zonder schade aan de verf of de muur.

De tweede is zelfs nog eenvoudiger, ik klemde de foto in een houten kleerhanger, hing de hanger aan de kast en. Hupsakee. Klaar. 
Ik zou heel graag met jullie willen delen waar ik deze foto's nou precies maakte, maar ondanks een grondige zoekactie in zowel mijn geheugen als in mijn iPhone, ik weet het niet meer. Het was in elk geval ergens in Duitsland, niet ver van de snelweg. Nou, daar hebben we wat aan.... Mocht ik er ooit nog opkomen zal ik het hier updaten.


Reacties

Populaire posts

Bol