De verbouwing: deel 9

Je zou het haast vergeten als je langs mijn foto's op instagram scrollt. Maar er wordt toch echt nog verbouwd bij ons thuis. Momenteel is de speelkamer aan de beurt.
Vorig jaar tijdens de grote sloop ging endeze wastafel en de tegels er al aan. De tegels wilde ik eigenlijk hergebruiken, maar helaas zijn ze op de een of andere manier in de container beland. Jammer maar helaas. In de buitenmuren werden elke zoveel centimeter gaten geboord voor de spouwmuurisolatie, deze vulde ik op. De plafonds gingen eruit en zitten er inmiddels weer in. En momenteel ben ik bezig met het verwijderen van het behang.

Ik ben zo blij dat dit de laatste kamer is waar het behang eraf moet. Echt, als je de nieuwe bewoners van je huis gek wilt maken, plak 16 lagen behang over elkaar heen en verf tussendoor ook nog een paar keer. Het is gewoonweg níét te doen. Wát een rotklus.

Wat dan weer wel leuk is, is het plannen maken voor deze ruimte. Hoe luxe is het dat we een (flink grote) kamer over hebben om als speelkamer te gebruiken?
Ook in deze kamer zit weer een kastenwand, net als op de kinderkamers en in de werkkamer. Ideaal, hier kan zoveel in! Bij Jacoline spotte ik een prachtige kast met krijtbordverf. Dat wil ik met onze kastenwand ook doen. Zo tof!
Verder komt er een klimrek in, een glijbaan, turnringen en een legotafel. Plannen genoeg dus.

Maar eerst.... Behang versus Ingeborg ronde 9.

Reacties

Populaire posts

Bol