Give away: Muuto Elevated vaas

Vorige week schreef ik al 'Christmas came early'. Deze week is het pas écht raak. Ik mag namelijk mijn lievelingsvaas: de Elevated van Muuto weggeven!Ik weet nog dat ik deze vaas voor het eerst bij iemand op Instagram voorbij zag komen en hem na heb gemaakt.
Gewoon, door de onderkant van een eenvoudige glazen vaas in de roze verf te dopen. Zó mooi vond ik hem. En aangezien het geen goedkope vaas is, was dit een mooie low budget oplossing om er alvast van te dromen.

Natuurlijk viel dit compleet in het niet bij het prachtige design van Thomas Bentzen, hij zou zich er vast kapot om lachen als hij het zag. Dat wist ik toen al, maar als je de vaas echt in je handen hebt weet je het zeker. De vaas bestaat uit twee delen, het bovenste deel is van prachtig roze glas. Wat naadloos past op het tweede deel, dat van hout gemaakt is. En samen vormt dit een prachtig geheel.

En nu, kerst 2017 mag ik er dus eentje aan jullie weggeven. Hoe leuk is dat? Ik weet zeker dat heel veel van jullie deze mooie Muuto ook op de verlanglijst hebben staan. Ik vind het dan ook fantastisch om voor kerstman te mogen spelen.

Hoe doe je mee?
1. Volg mij en MisterDesign op instagram.
2. Reageer op mijn instagrampost van woensdagavond en tag iemand van wie je weet dat hij of zij ook deze prachtige designvaas zou willen winnen.

Voor een extra winkans repost je een foto van dit blog en en tag je mij in de foto en het onderschrift,(zo vind ik het zeker terug)

Omdat ik zeker wil weten dat je de vaas met kerst al in huis hebt, maak ik dinsdagavond 19 december de winnaar bekend!
Heel veel succes.

Reacties

Populaire posts

Bol