Sinterklaascadeaus van Stip & Bloem (met kortingscode!)

Aanstaande zaterdag is het alweer zover, de landelijke intocht van Sinterklaas. Als je kinderen al wat groter zijn zit je waarschijnlijk sinds afgelopen maandag elke avond voor de buis naar het Sinterklaasjournaal te kijken.En bij Sinterklaas horen, uiteraard, cadeautjes. Ik blijf het elk jaar lastig vinden. Wat is leuk? Wat hebben ze op hun verlanglijstjes staan? Wanneer heb ik tijd om het te kopen? Veel van de Sint inkopen doe ik dus online, zo kwam ik ook bij Stip & Bloem terecht.

Juul is in september vier jaar geworden en gaat dus sindsdien naar de basisschool, op haar school hebben ze een continuerooster. Dus er moet nogal wat eten en drinken mee naar school. Een tienuurtje, lunch en drinken voor twee pauze's. En dit alles moet natuurlijk mooi verpakt worden.
Ik heb samen met Juul op Stip & Bloem een setje uitgezocht. Nou ja, samen.... Laten we zeggen dat ik iets minder roze in gedachten had dan zij ;).

Maar Juul ging er volledig voor. Een luchbox, drinkfles, rugzak en een set bakjes voor haar koek en fruit van Tyrell Katz in het prinsessenthema. Groot voordeel is, dat ik haar er op het drukke schoolplein zo tussenuit haal met haar roze tas.

We gebruiken de set al sinds september dagelijks, en de foto's maakte ik afgelopen weekend. Ongelofelijk hoe goed het er nog uitziet. Niets te lijden van de vaatwasser!

Omdat ik zo tevreden ben over deze set leek het me leuk om hem als tip door te geven aan jullie. Heb je schoolgaande kinderen die een leuk Sinterklaascadeautje wensen? Ik mag je namens Stip & Bloem 15% korting geven op de hele Tyrell Katz collectie! De korting is bij een besteding vanaf €20 en geldig tot 30 november. Je kunt bij het afrekenen deze kortingscode invullen: ingsim.

Veel shopplezier!


Reacties

Populaire posts

Bol