Nachtkastje: Kartell Componibili

Tijdens de verhuizing sneuvelde mijn nachtkastje. Niet zo gek, ik kocht hem ooit bij de kringloop toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde. En hij was zo vaak geverfd en zelfs nog vaker verhuisd dat hij zijn vijf guldens inmiddels wel opgebracht had.

Sinds we hier woonden was ik dus nachtkastloos en dat is, zo blijkt, niet handig. Op Instagram zie ik vaak heel minimalistische slaapkamers voorbij komen, met alleen een plankje naast het bed. Prachtig, maar voor mij niet haalbaar. Ik heb heel veel spullen 'nodig' naast mijn bed. Sowieso de oplader van mijn iPhone, maar ook die van mijn iPad (want daar lees ik elke avond op), tijdschriften, créme, honderden elastiekjes, armbandjes enzovoorts enzovoorts. Dat lag dus allemaal op de grond en ik kwam tot de conclusie dat dat op een minimalistisch plankje ook geen gezicht zou zijn.

Op zoek naar een nachtkastje met opbergmogelijkheden dus!

 

 
Deze van Kartell spotte ik al vaak op Pinterest en dan in het wit. En dat was eerlijk gezegd ook wel mijn eerste keuze. Wit, combineert met vrijwel alles en ik houd zo van wit... Maar, om de eens of andere reden besloot ik eens uit te pakken en met de kerstgedachte in aantocht ging ik voor zilver. And I love it!Erachter staat een oude deur die ik vond op de zolder van ons oude huis. De muren van de slaapkamer zijn nog steeds niet gedaan (en dat laten we voorlopig zo). Maar met deze blauwgrijze deur voelt het toch alsof het 'af' is. Het grijs in de deur laat het zilver van het kastje nog meer sprankelen vind ik.

Zoals je op de foto wel ziet heeft het kastje twee deurtjes waar ik mijn troep achter kan bewaren, ik denk dat dit voorlopig genoeg is. Maar, mocht het blijken dat het niet zo is kan ik zo een los element bij bestellen. De kastjes zijn namelijk door  Anna Castelli Ferrieri zo ontworpen dat je ze op elkaar kunt zetten. Er zijn ook elementen met wieltjes. Leuk toch?

Reacties

Populaire posts

Bol