Dekenliefde van Zuiver

Verzamelingen, daar houd ik van. De gekste dingen, oud servies, lijstjes, posters, vulpennen, opschrijfboekjes, schaaltjes en ook deken(je)s. Door ons hele huis heen vind je vele stapels dekens. Van die mooie vintage wollen dekens, handgehaakte spreien, lelijke fleecedekens (maar zo warm!).
Regelmatig zeg ik tegen mezelf dat het nu genoeg is, maar dan loop ik in een woonwinkel en voor ik het weet heb ik weer een deken gekocht. En blij dat ik daar dan mee ben...
Deze keer mocht ik van Eyoba een deken uitkiezen, nou blijer kan je me dus echt niet maken...


Ik zit nogal in mijn groene fase dus ik mocht van mezelf géén groene deken kiezen (is dat herkenbaar, om jezelf beperkingen op te leggen? Of ben ik nu heel raar). Omdat ik de dekens van hot naar her sleep door ons huis ging ik dus voor deze witte van Zuiver. Wit combineert immers met alle kleuren. Hij is heel erg groot en wat nog belangrijker is, heel erg warm!
In dit seizoen is het heerlijk om 's avonds op de bank onder een deken te kruipen, als je daar dan met zijn tweetjes onder past is helemaal fijn!Hopelijk mag ik er zelf ook nog eens onder ;).

In de zoektocht naar een kerst- of Sintcadeau kan ik je deze deken van harte aanraden, heerlijk warm, groot en mooi. Zelf houden is misschien dus een beter idee!
Zoek je iets anders? Bij Eyoba kan je terecht van barkrukken tot eettafel (voor de gulle Sinterkerstman)
Wel snel zijn want bij PostNL kunnen ze de bezorging amper aan, hoorde ik op het nieuws.

Reacties

Populaire posts

Bol