Tijd voor een nieuwe agenda!


Sinds dit schooljaar werk ik vijf dagen in de week. Daarnaast blog ik, probeer ik een sociaal leven te leiden, meerdere keren per week te sporten en alle afspraken van de meiden te onthouden.
Dat ging dus niet, laatst belde de fysio waar we bleven? Ik moest er dus aan geloven, een familyplanner.Wàt is dat handig. Eerlijk waar. Ieder gezinslid krijgt zijn eigen kolommetje en daar kun je alle afspraken invullen die voor de rest van het gezin handig zijn om te weten. Dus in ons geval vind ik het fijn om te weten als Tjerk 's avonds moet voetballen of een ouderavond heeft. En nu Lies zelf kan lezen vindt zij het ook fijn om te weten als mamma op zondagochtend naar de sportschool is. Kinderpartijtjes vult ze heel makkelijk zelf in.
Wat een plek in mijn hoofd houd ik hierdoor over, ik schreef het normaal allemaal in mijn eigen agenda, of probeerde dat, maar dan hield ik veel te weinig ruimte over of vergat het alsnog.

Van Comello mocht ik ook nog een agenda voor mezelf uitzoeken. Een mooie agenda die ik dus lekker alleen voor mijn eigen (werk) en afspraken hoef te gebruiken. En dat was nog lastig kiezen.
Uiteindelijk koos ik voor twee mooie versies in mijn nieuwe lievelingskleur: groen. Eentje met een hele mooie luchtballon en heerlijk weekoverzicht, de andere met cool cactusdesign van Onszelf en hetzelfde fijne weekoverzicht.
En nee, ik ben niet doorgeslagen, één agenda is echt genoeg voor me. De ander geef ik dus gewoon weg!

Als je mij op instagram laat weten welke agenda jij zou willen winnen de luchtballon- of de cactusversie stuur ik naar degene met de leukste reactie eentje op!


 


Als je de agenda wint kun je meteen beginnen met schrijven, het zijn namelijk 16 maandsagenda's, van september 2017 tot december 2018 kun je ermee doen. Ideaal dus voor de overlap, in plaats van een paar maanden met twee agenda's te lopen kun je die van dit jaar nu al wegdoen!

Reacties

Populaire posts

Bol