Give away: Muuto restore tray opbergmand

De lente is officieel de tijd voor een grote schoonmaak. Maar als je de restore tray opbergmand van Muuto wint zou het zomaar eens kunnen zijn dat je deze herfst al de kriebels krijgt!De laatste tijd is het vooral groen wat je voorbij ziet komen op mijn blog. Het zou dan ook erg voor de hand liggen dat ik voor een groene mand zou kiezen. Maar, de roze stal mijn hart. Het vergrijsde roze combineert zo mooi met, ja, met alles eigenlijk. Hij ging dus zo hóp mijn mandje in.

En het leuke is, de mand die ik weg mag geven is in de kleur die jouw hart sneller laat kloppen. Dus heb je niets met roze maar wel met grijs, groen, zwart, aqua of midnight blue? Gewoon meedoen!

De restore is ontworpen door Mika Tolvanen, die ook de grote broer, de restore mand, ontwierp. En de door mij zo begeerde Visu lounge chair (even sparen nog). Als ik door de pagina met zijn ontwerpen scroll wil ik eigenlijk alles in mijn mandje stoppen. Het kleurgebruik en de ontwerpen zelf. Prachtig!

Voor ik jullie uit ga leggen wat je moet doen om te winnen laat ik je vier ideeën zien om de mand te gebruiken. Vier, maar met een opbergmand kun je er natuurlijk wel veertig bedenken.

Als dienblad, ideaal met de handvatten. En er kan lekker veel in!

Boekjes! Wij komen om in de boekjes en dit neemt zo lekker mee van kamer
naar kamer

Planten. De Urban Jungle trend is nog lang niet ten einde. 
Dus alles waar een planje ingestopt kan worden is welkom toch?Wat je moet doen om een Muuto restore tray te winnen is:


  1. Volg mij op Instagram
  2. Volg Mister Design op Instagram
  3. Like het bericht en laat in een reactie weten waar jij de tray voor gaat gebruiken en welke kleur jouw voorkeur heeft, tag in je reactie drie personen van wie jij denkt dat ze ook wel een tray willen winnen. 
  4. Voor een extra winkans laat je een reactie achter onder dit blog of deel je een openbare foto op Instagram waarin je mij tagt (dan mis ik hem zeker niet)
  5. Wacht af tot woensdag 27 september, dan maak ik de winnaar bekend!Reacties

Populaire posts

Bol