De mooiste thermoskan van Normann Copenhagen

Bij een nieuwe keuken horen uiteraard, nieuwe spullen. Ik verzamelde de afgelopen tien jaar een allegaartje aan keukenspullen bij elkaar. Van brocante tot hema. Mijn kastjes puilden uit.
Met de verhuizing besloot ik dat het anders moest. Een grote mensen keukeninrichting. Ik bestelde een matchend servies, kocht een dozijn gelijke voorraadpotten en keek kritisch naar alles wat ik allemaal heb. De nieuwe keuken is dan misschien enorm, met onwijs veel bergruimte. Dat betekent wat mij betreft niet (meer) dat die dan ook maar klakkeloos gevuld moet worden. Ik koop dus bewust. Heb ik het nodig? Past het bij de rest? Etc. Toen ik mocht bloggen over deze prachtige thermoskan heb ik mezelf dus ook deze vragen gesteld. Heb ik hem nodig? Ja (want parel op het aanrecht), past het bij de rest? Ja (want wit met zachtroze, hallo!)


Het beeldschone ontwerp is van Wiig Hansen, wat me ook heel erg aanspreekt is dat zelfs de binnenkant mooi is, een warme rosé-gouden kleur.

 

 

Wiig Hansen ontwierp de Geo thermoskan voor Normann Copenhagen, een designmerk dat 'pas' 28 jaar bestaat, maar wel de mooiste items in de collectie heeft. De afgelopen twee jaar aas ik al op deze trolley, maar telkens als ik denk dat ik hem ga kopen moet er weer iets duur gekocht worden voor het huis. Een keuken ofzo ;). De trolley blijft dus nog even dromen.


Terug naar de inrichting van de keuken. Ik heb dus al een servies, ik heb glazen, het past allemaal bij elkaar. Het enige wat ik nu nog 'moet', zijn de eyecatchers. Deze kan is daar een mooi voorbeeld van. Ik zag ook al een prachtige koffiekan van Muuto die perfect op mijn (nog te maken) keukenplank gaat passen. En waarbij ik aan mezelf kan verantwoorden dat ik hem echt nodig heb. Ik bedoel, een koffiekan. Handig toch? En zo'n set moet én mag ook groeien. Het is helemaal niet leuk om alles in één keer te kopen. Juist het verheugen op een nieuw item en het eventuele sparen maakt het leuk. Dan geniet je er, in mijn ogen, extra van!

Reacties

Populaire posts

Bol