Nieuwe vaasjes van Hella Duijs

Toen Hella begon met het maken van haar grotere vazen wisten wij net dat we gingen verhuizen. En ik wist dus dat ik ze nog niet mocht bestellen.
Maar, dat was wel het moment dat ik begon te bedenken wat ik wilde. Nou had ik een heel huis in te richten, dus je zou verwachten dat de vazen niet echt prioriteit zouden hebben.
Gek genoeg werkt dat bij mij dus niet zo, ik kan rustig een heel interieurontwerp aan de hand van een vaas bedenken. Nu wil ik niet zeggen dat het zo gegaan is, maar de vazen kwamen wel heel vaak even om de hoek kijken in mijn hoofd.

Ik sprak met mezelf af dat ik pas mocht bestellen als het huis klaar was. Dat bleek een onhoudbare afspraak, het werd dus 'als de woonkamer af is'. En dat is hij, vooral als je niet naar de plinten kijkt ;).

Ik mocht dus gaan bestellen, en hoe makkelijk ik ben in het maken van grote keuzes (verf maar wit die vloer, breek maar weg die muur), zo'n zeikerd ben ik in het maken van kleine beslissingen. Ik ben denk ik wel drie keer teruggekomen op mijn keuze. Ik ging van Suzan naar Cilia, naar Joyce en via het stolpje Jessica weer terug.
Zoals je misschien nog wel weet, was ik al eens bij Hella in haar atelier, dat kun je hier en hier teruglezen. Toen werd ik al verliefd op haar stolpencollectie, deze was toen nog niet te koop. Ze maakte het als afstudeerproject en het zou te kostbaar zijn om in productie te brengen. Speciaal voor mij heeft ze er toen eentje voor mijn moeder in het wit gemaakt (de op één na grootste).
Ik was dus wel direct zeker dat ik een stolpje moest nemen. En ook dat deze roze moest zijn. Ook wilde ik graag een petrolblauw vaasje en ook al komt Joyce eigenlijk niet in deze kleur, Hella maakte hem toch voor me. Zo lief! En om een groene vaas kon ik natuurlijk ook niet heen, groen is toch de kleur waar ik de laatste maanden steeds op uit kom.

 

 
Na veel wikken en wegen koos ik dus voor de Suzan, Jessica en Joyce en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!

In september komt er een nieuw lid in de familie, namelijk een bloempotje. Ik ben alvast maar begonnen met bedenken in welke kleur ik deze wil. Voorlopig blijf ik bij donkergroen. Lijkt me een hele mooie match. Of zal ik toch voor nude gaan? ;)

Reacties

Populaire posts

Bol