Illeke

Met Juul hebben we een echte poppenmoeder in huis. Lies knutselt en leest veel liever. Juul is echt een speler. Haar poppen hebben ook allemaal namen. Zo heeft de pop op de foto bijvoorbeeld Tortilla.

Naast dat ze een echte poppenmoeder is (inclusief meerdere bevallingen en borstvoedingsperiodes), is ze ook een echte dierenvriend. De collectie poppenshirtjes van Illeke leek dan ook wel voor haar ontworpen.

Ik zocht voor haar dit shirtje uit en deed er voor Juul exact dezelfde bij. Want er is natuurlijk niets leukers dan matchen met je kind ;).

Naast deze leuke shirts vind je in de shop van Illeke nog veel meer moois, wat dacht je bijvoorbeeld van deze enige leggings?
Ik noem Juul altijd stinkerd en daarom werd ik meteen verliefd op deze A3 poster van Lieve het stinkdiertje, als ik het goed begreep is ze vernoemd naar het nichtje van Illeke, ook al zo'n kleine stinkerd ;).


Dat het pakketje van van Illeke zo perfect matcht met het confetti dekbedovertrek van Hema kwam voor mij trouwens ook als een verrassing. Ze lijken wel uit dezelfde serie te komen. Helemaal als je bedenkt dat Illeke alles inpakt als een ware confettibom ;).

Zo worden de kamers van de meiden steeds meer hun eigen kamertjes. Ik krijg veel vragen over de confettimuur in Juul haar kamer, daar ga ik volgende keer wat meer over vertellen. Even geduld, het is einde van het schooljaar en iedereen die in het onderwijs zit (of zelf op school gezeten heeft) weet dat je nu even niet al te veel van me kunt verwachten :).

Fijne hittegolf allemaal! X

Reacties

Populaire posts

Bol