Urban Jungle Bloggers: New beginnings

Foro genomen op 3 april
Hier schreef ik al over onze vijg in huis. En toen ik het thema van deze maand van Urban Jungle Bloggers zag wist ik direct dat ik deze twee moest koppelen.

Het thema is namelijk 'new beginnings'. Nu is het bij mij allemaal één groot, nieuw begin maar de vijg heeft echt een nieuw begin gekregen.

De vijg stond een aantal jaar bij mijn ouders in de tuin. Toen werd hij te groot voor zijn plekje daar en kwam hij bij ons in de tuin wonen.
Toen we besloten te verhuizen wilde ik de vijg niet achterlaten en zette hem in een pot om mee te nemen. Dit vond ik zo leuk staan dat ik besloot te proberen hem binnen te zetten.
Ik zocht wat rond op internet en vond vele succesverhalen, zelfs mensen die een vijg binnen hebben en nu zelfs twee keer kunnen oogsten. Toen was ik overgehaald ;).

Inmiddels wonen we een kleine maand en staat de vijg dus een kleine maand binnen. En ik kan wel stellen dat er verandering is!Deze foto nam ik op 29 maart.
Wat je ziet is de vijg, er zitten wat knoppen
 aan maar deze zijn eigenlijk te klein
 om op deze foto te spotten zonder flink in te zoomen.

8 april
 20 april

 28 april 
 


De boom zit vol met vijgen, ik kan niet wachten tot ze rijp zijn. Ik ga jullie de komende tijd zeker op de hoogte houden van hoe de vijg het vol gaat houden binnen.

Reacties

Populaire posts

Bol