Op zoek naar de beste bijzettafel: Kartell Prince AHA

 Ik heb al heel veel geschreven over mijn zoektocht naar meubels voor in het nieuwe huis. Ik weet altijd heel erg goed wat ik wil en zelfs nog beter wat ik niet wil.
Ik wilde bij mijn groene bank salontafels die matchen. Maar, niet teveel. Dus, binnen hetzelfde kleurenpalet maar niet exact dezelfde kleur. Ik kan wel stellen dat die zoektocht geslaagd is met deze bijzettafel van Kartell. 

De tafel is ontworpen door Philip Starck en MisterDesign zegt er het volgende over:

Kruk Prince Aha van Kartell is bedacht als een kleurrijk bouwspel. Samengesteld uit twee kegels waarvan de vorm doet denken aan een zandloper. 

Ja, dat zie ik er zelf inderdaad ook in, een zandloper. En, het is dus eigenlijk een kruk, wat handig is met feestjes. Je kunt er gewoon iemand op laten zitten en dat vindt de Kartell dan prima. Wat ook fijn is, de bovenkant kan open. Dus, je afstandsbediening (of je reep Tony) heeft voortaan ook een nieuwe plek. 


Als ik naar deze foto kijk, ben ik echt tevreden. Al die kleuren groen passen gewoon perfect bij elkaar! Voor de Kartell koos ik voor de kleur saliegroen. Maar, ik heb wel nog getwijfeld over de oranje. Oranje? Ja, echt! Het is een soort koraalkleur. En zeker zomers staat deze altijd hoog op mijn ranglijst. Bovendien combineert het fantastisch met groen. Maar goed, ik heb met mezelf dit kleurenpalet afgesproken, daar houd ik me (in ieder geval de komende maanden) aan. 


 

 Nu heb ik dus twee bijzettafels/ krukjes bij de bank staan. Eigenlijk is dat niets voor mij, ik heb altijd alles het liefst in oneven aantallen. Dus drie vaasjes, vijf stoelen enzovoorts. Het is dus vrij aannemelijk dat ik zeer binnenkort verder ga shoppen voor nummer drie. Maar, voorlopig vind ik het prachtig zoals het is!

Reacties

  1. Wat leuk!! En waar is het andere tafeltje van? Ik vind de combinatie erg leuk. Groetjes, Maud

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol