Give Away!

Iets weggeven is altijd erg leuk, maar deze Groove kopjes van Ferm Living die ik van Mister Design weg mag geven, zijn wel héél erg leuk!



Voordat de kopjes hun weg vinden naar de servieskast besloot ik er eerst maar eens wat mooie bloemetjes in te zetten. Dat verdient zulk mooi design wel toch?

Ferm Living is sowieso een merk waar ik erg dol op ben, het begon ooit al met hun behang. Je ziet het op Instagram veelvuldig voorbij komen, het mintgroene wiebertjesbehang.
Een vriendin van mij heeft in de kinderkamer het wit met gouden behang en dat is ook zo mooi. Het maakt een kamer helemaal af. Haast kunst.



























Terug naar de Groove kopjes, het ontwerp is van Trine Andersen, ze zijn stapelbaar en allemaal nét even anders. De binnenkant is geglazuurd en daardoor prachtig glanzend. Een mooi contrast met de matte buitenkant. Te gebruiken voor melk, koffie of een mini boeketje. Ik koos voor de lichtgrijze variant, maar je hebt ze ook in het wit en donkergrijs. Er is ook een espresso- en een glazenset van.
Heb ik je overtuigd en wil je ook zo'n set Ferm Living bekers winnen? Meedoen is heel eenvoudig!

1. Volg mij op Instagram
2. Volg Mister Design op Instagram
3. Reageer op mijn zojuist geplaatste foto
4. Tag in je reactie twee vrienden waarvan je denkt dat ze ook blij worden van deze bekers
5. Voor een extra winkans mag je een foto uit dit blogbericht delen en mij daarin taggen, dan zie ik hem zeker.

Volgende week maak ik de winnaar bekend, heel veel succes allemaal!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol