Badkameraccessoires van Menu Design

De afgelopen weken heb ik jullie al aardig wat van het nieuwe huis laten zien. Maar, de badkamer bleef tot nu toe aardig uit beeld. Tot vandaag, ik ga een tipje van de sluier oplichten!

Eerlijk is eerlijk, de badkamer is nog niet helemaal af. Ik moet namelijk het kozijn en de deur nog een keertje lakken. En perfectionistisch als ik ben wil ik de ruimte pas laten zien als hij helemaal tot zijn recht komt. Wat ik echter wel aan jullie kan laten zien zijn de mooie accessoires van Menu Design die ik bij MisterDesign uit mocht kiezen.
Ik heb inmiddels op dit blog al een aardige geschiedenis met schrijven over badkamers, ook in ons vorige huis is het een tijdje een hot item geweest. Daardoor wist ik in dit huis direct wat ik wilde. Tijdloos design. Daarmee kwam ik eigenlijk meteen uit op marmer, het enige probleem was het onderhoud, ik hou van mooie spullen, maar ik hou niet van ingewikkelde schoonmaakroutines. Uiteindelijk hebben we dus gekozen voor prachtige tegels met marmerlook. Wel de lusten, niet de lasten. De tegels zijn wel van een hoge kwaliteit, ze hebben allemaal hun eigen unieke patroon, net als echt marmer zou hebben.

 

 


Om de badkamer toch een gevoel van 2017 mee te geven koos ik voor zwarte accessoires, de kranen de douche en dus ook het zeeppompje en de toiletborstel. Marmer en zwart machten als Jip en Janneke, het is echt tijdloos maar toch hip. De accessoires van Menu Design hebben dat ook over zich, ze zijn ontworpen door Norm Architecten, die vele prachtige accessoires ontworpen hebben. En laten we eerlijk zijn, als je van zoiets als een toiletborstel iets moois kunt maken ben je toch wel erg goed in je vak?
Het is heerlijk om een badkamer als deze te hebben, het is de eerste badkamer die echt helemaal naar mijn smaak is. En ik ben er dan ook bijzonder trots op. En ik beloof, zodra ik de laatste laag lak erop heb, show ik de rest ook!

Reacties

Populaire posts

Bol