Slapen op zolder

 Nadat ik wekenlang niets anders schreef dan blogs over de verbouwing, is het een verademing om vandaag over iets anders te schrijven. Namelijk over onze slaapkamer op zolder.

Deze kamer is verre van klaar, maar wat is hij fijn.

We hebben de hele verdieping voor onszelf. Bestaande uit slaapkamer, overloop (hier moet ooit een ligbad komen te staan) en inloopkast. Die inloopkast is nu nog gewoon zolder volgepropt met kleding, dus maak je geen illusies. Maar ooit, op een mooie dag. Zal ik hier vol trots mijn inloopkast presenteren ;). Plannen genoeg dus.

Ik heb behang uitgekozen van Roomblush uit de nieuwe collectie. En die is er dus nog niet. Voorlopig slapen we nog even met uitzicht op deze kale wanden. Ik kan me er eerlijk gezegd niet druk om maken en vind het zelfs wel wat hebben. Er zitten twee grote Velux dakramen en de luxaflex staan rustig te wachten tot ze opgehangen worden. Ook dat duurt waarschijnlijk nog wel even.

Deze deur lag op zolder in het oude huis, daar had ik er altijd al plannen mee. Maar het kwam er nooit van. Nu wist ik het meteen, naast het bed is de perfecte plek. Het wandkleed, dat ik vond op mijn lievelingsmarkt in België (hier schrijf ik er wat meer over) voor twee euro eraan, lampje erop en klaar is Klara.


Alle posters, tekeningen en ander ingelijst spul verhuisde ik al voor de grote verhuisdag, ik wilde dat het goed over zou komen en plantte het zolang op zolder. En daar staat het nu dus nog steeds.

En eigenlijk vind ik het wel wat hebben, al mijn mooie dingetjes bij elkaar. Zoals bijvoorbeeld het vogeltje van Roosmarijn Knijnenburg, de poster die ik zelf maakte, een prachtige tekening van ons gezin door Marieke ten Berge en nog veel meer.

En, het belangrijkste van alles. We slapen er heerlijk. Vanaf dag één. Pure coma!
Reacties

Populaire posts

Bol