Fotobehang van repro.nl

Het is jammer dat ik in de titel al verraad dat het fotobehang is waar je naar aan het kijken bent. Anders kan ik me goed voorstellen dat je geen idee hebt wat je ziet!

Lies haar kamer was de lastigste van allemaal. Ze weet heel goed wat ze zelf wil (roze) en wat ze niet wil (al het andere). We hebben heel wat uren samen pinterest af zitten struinen om een moodbord te maken. En uiteindelijk kwamen we uit op fotobehang. En dat moest dan behang worden van een roze wolkenlucht, een ondergaande zon dus. En het liefst genomen vanuit een vliegtuig, zei ik al dat ze weet wat ze wil?Je kunt je voorstellen dat een muur van bijna vier meter lang een flink groot formaat foto nodig heeft. En die was niet te vinden van een roze lucht vanuit een vliegtuig. Dus gingen we verder kijken, wat is nog meer mooi én roze. Puur toevallig kwamen we een foto van een carrousel tegen en toen ze die eenmaal gezien had, was ze verkocht.

Gelukkig vonden we ook een foto van een goed formaat en de jongens van Repro.nl maakten daar voor haar een heel erg mooi behang van. Helaas kan ik zelf écht niet behangen, maar mijn schoonmoeder wel. Ze plakte dit behang er in een paar uurtjes tegenaan.
Wat is het mooi hè? Telkens als ik langs deze kamer loop moet ik er even naar kijken. 

 

 We kozen een ixxi uit binnen hetzelfde thema
Als je zelf ook op zoek bent naar fotobehang, denk er dan even aan dat je niet zomaar een afbeelding van Google mag halen, in verband met auteursrechten. Verder is het dus belangrijk om een groot formaat foto te gebruiken, anders zie je allemaal pixels en dat is natuurlijk niet zo mooi. 

 

 
We zijn helemaal binnen haar moodbord gebleven, zij blij, ik blij. 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol