Verhuisbericht

 Gisteren was het zo ver, de volgens mijn moeder, meest relaxte verhuizing ooit. We hadden onwijs mooi weer en met een tuin op het zuiden is het dan al snel Costa del Achtertuin. Tussendoor was dat best lekker.


Ondertussen werd er door de mannen veel heen en weer gereden tussen het oude huis en het nieuwe. De vrouwen hielpen uitladen en pakten daarna zoveel mogelijk dozen uit. Maar, denk niet dat we nu klaar zijn. Er staan nog onwijs veel dozen ingepakt. Sowieso alles voor de speelkamer en de werkkamer. Deze hebben nog geen plafonds, nog geen behang én nog geen vloer. Wat ze wel hebben is erg veel troep. Geeft niks, we kunnen best zonder een speel- en werkkamer. Hebben we de afgelopen zeven jaar ook gered ;)

Ook staan alle kleren van Tjerk en mij nog in vuilniszakken, onze kasten moeten nog in elkaar. Hopelijk redden we dat voor woensdag want dan komt mijn moeder strijken (hoezee).

Wat ik wel al deed is snoeien. Ik hou, zoals de meesten van jullie wel weten, ontzettend veel van tuinieren en in deze tuin kan ik mijn hart ophalen. Elke keer als ik een rondje loop zie ik weer wat nieuws. Zo leuk!
De bloesemtakken in de vaas komen ook gewoon uit onze eigen tuin, nooit meer naar de bloemist ;).

Wat je ook ziet op de foto, is dat we alles nog moeten witten. Het stucwerk is nog niet helemaal droog dus we zijn verplicht te wachten. Niet dat we dat zo'n drama vinden trouwens...

 Vanmorgen begonnen we de dag met een klein feestje. Tjerk was vrijdag jarig en dat kwam bijzonder slecht uit. Vandaag hebben we dus alsnog gedaan alsof hij jarig was. Heerlijk met zijn vieren in ons nieuwe huis.

Ik ben nog aan het nadenken of ik woensdag verbouwdag erin ga houden, misschien dat ik het vanaf nu per kamer (die af is) uit ga lichten. Met dan af en toe een reality check van wat nog niet af is natuurlijk.

Nu ga ik lekker Boer Zoekt Vrouw kijken, bedankt voor alle support de afgelopen acht weken, daar werd ik heel blij van!

Reacties

Populaire posts

Bol