Kinderkamerinspiratie

Bron
Twee nieuwe kinderkamers inrichten. Daar word ik dus heel erg blij van.

Voor Juul wordt het haar eerste grote meiden kamer. En voor Liese haar tweede. Allebei hebben ze zelf hele leuke ideeën over hun kamertje en samen hebben we aan moodbords gewerkt voor hun kamers.

De inspiratie vond ik op Pinterest, maar ook op Instagram komen heel veel mooie kinderkamertjes voor bij. En bij de kinderkamerstylist raak ik ook nooit uitgekeken.

Vandaag wil ik je de leukste ideeën voor de meiden hun kamers laten zien. En over een paar maanden zie je (hopelijk) het eindresultaat.
Bron
Confetti op de muur, hoe leuk is dat! Dit wil ik zeker in Juul haar kamer terug laten komen.


Bron

Dit ingebouwde bankje met opbergruimte eronder vind ik zó leuk. Je hebt meteen een leuk hoekje in je kamer erbij. De plankjes ernaast voor boeken en accessoires maakt het helemaal af.

Ook de geschilderde lambrisering vind ik echt geweldig. Je ziet het best veel de laatste tijd en ik denk dat je het bij mij binnenkort ook voorbij gaat zien komen.Bron
Dit bed! Ik heb voor allebei de meiden al een bed. Maar als dat niet zo was... Geweldig.
Sowieso vind ik OSB steeds toffer worden.
Net even stoerder dan underlayment. Wat ook een onwijs tof materiaal is.Bron

Dit geschilderde huisje als zitje in de kinderkamer is echt tof bedacht. het schermt het gedeelte heel duidelijk af van de rest van de kamer en maakt het heel ruimtelijk. Ik kan niet wachten om hier mijn eigen draai aan te gaan geven!Bron
Dit behang! Op Lies haar kamer gaan we voor fotobehang, heel anders dan wat je op deze foto ziet. Maar minstens net zo gaaf.Ik had nog wel 50 foto's kunnen plaatsen van wat ik allemaal tof vind, gelukkig heb ik ook nog een speelkamer voor de meiden en een studeerkamer voor mezelf om in te richten. Voorlopig kan ik dus nog voort!

Reacties

Populaire posts

Bol