Vooruitkijken

In het begin van 2016 begon ik met elke maand een maandoverzicht op mijn blog. Al snel bleek dat dat niet echt stand hield. Niets voor mij, de ene maand maak ik veel meer foto's dan de andere maand.

Van bloggen is in 2016 sowieso minder gekomen dan ik me had voorgenomen. Maar, soms zijn andere dingen gewoon belangrijker. Zoals afstuderen, een nieuw huis kopen, vakantie vieren en gewoonweg niets doen. In plaats van een terugblik op 2016 wil ik dus vooruitblikken naar 2017 en dan vooral op bloggebied. Wat kun je van me verwachten dit jaar?

Ik wil over elke ruimte in ons nieuwe huis een blog schrijven een voor en na blog eigenlijk. En misschien ook nog wel een tussenstand. Het is zoals je weet een klushuis dus daar alleen heb ik al genoeg schrijfvoer van het komende jaar.
Wat krijg je dan?


 • hal
 • woonkamer
 • eetkamer
 • keuken
 • tuin (ik hoop echt heel erg dat Lodewijk daarbij komt helpen, iemand zin om me op te geven? ;))
 • badkamer
 • toilet 
 • slaapkamer Lies (fotobehang, yeah!)
 • slaapkamer Juul
 • speelkamer (weet je de vintage glijbaan nog?
 • hobbykamer
 • overloop
 • master bedroom
Naast al het verbouwgeweld hoop ik ook nog regelmatig een lekker receptje te kunnen posten. Maar interieur gaat echt de overhand krijgen in 2017!

Ik wil jullie voor 2017 het allerbeste wensen, en onwijs bedanken voor het trouwe lezen, de lieve comments en het lachen. Tot volgend jaar!

Reacties

Populaire posts

Bol