Kerstcadeaus shoppen bij All kinds of things Amsterdam

Een paar weken was ik op bezoek bij Jeannet van All kinds of tings in Amsterdam op bezoek. Ik mocht daar foto's maken van haar superleuke winkel. En uiteraard kon ik daar niet met lege handen vertrekken.

Ik laat je graag zien welke spulletjes ik uit het heel erg uitgebreide assortiment van All kinds of things gekozen heb. Als je nog kerstcadeaus zoekt moet je zeker even verder lezen!

 
 


Voor de meiden koos ik het Grootste Beeldwoordenboek uit. Wat een gaaf boek, kleurrijke tekeningen die onwijs gedetailleerd zijn. Ze blijven nieuwe plaatjes ontdekken. 


Voor mezelf ging ik voor twee theedoeken voor het nieuwe huis van Studio Taska en een bijzonder lekker naar peperpunt ruikend zeepje van Babongo met klaprooszaadjes. Helemaal biologisch dus wie weet groeit er straks een mooie klaproos uit het doucheputje! 


Ik verzamel al sinds kind af aan notitieboekjes. Sommige om in te schrijven (hoewel ik daar steeds vaker mijn iPhone voor gebruik) maar de meeste gewoon omdat ze mooi zijn. Ik kon dit leuke boekje met vosjes dus ook niet laten liggen. Zo schattig!

En dan voor de komende vakantie: Mijn kind verveelt zich nooit! Vol met hele leuke, makkelijk uitvoerbare ideeën. Hopelijk vinden ze het zo leuk dat er wat minder om de iPad gezeurd gaat worden. 

Wat een leuke spulletjes hè? Ideaal ook voor onder de kerstboom!

Reacties

Populaire posts

Bol