Urban Jungle Bloggers: creative plant pots


Oh, wat is het lang geleden dat ik mee deed aan de maandelijke Urban Jungle blog... 

Gelukkig is meedoen altijd vrijblijvend, dat houdt het leuk. Deze maand is het thema me op het lijf geschreven én ik had zomaar een zonnig moment om te fotograferen, best uniek deze november.

Het thema deze maand is Creative Plant pots, nou daar hou ik van. Kijk je mee?

Bijna al mijn potjes en vaasjes zijn van de kringloop, net als bijna alle accessoires in mijn huis. Je vindt gewoon de mooiste spullen in de kringloop, ik kan er niets aan doen ;).
Mijn avocadoplant staat in een vaas van de kringloop, het Lammers en Lammers popje staat op Sibilla van Hella Duijs, de mangoplant staat wederom in een kringlooppotje. 

De cactus op links staat in een laboratoriumflesje van Sissy Boy, de rest in vaasjes van, daar komt ie weer, de kringloop. 

Het stekje van de Crassula mag groot worden in dit schattige espresso kopje.

Deze cyclaamknol (dank voor de naamgeving Judith Slagter) heeft niets nodig, sommige mensen sproeien hem. Bij mij ligt hij al een jaar zonder vocht. Er komen hele leuke paars witte bloempjes aan. 
Veel roze en veel sokkels. Ik vind het leuk om de plantjes op een verhoging te zetten, of op in een schaal. Net even wat meer dan alleen een potje dus.
In het nieuwe huis wil ik graag een hele grote plant, zo'n joekel waar je niet omheen kan. Dus mocht je er eentje weten? Let me know!

Fijn weekend!
Liefs, Ingeborg

Reacties

  1. Wat tof zeg! Het avocadoplantje staat al maanden op mijn lijstje. Ben net klaar met verhuizen dus ga het nu eindelijk eens proberen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol