Ingeborg bij: All kinds of things

Vorige week mocht ik langskomen bij Jeannet in haar winkel All kinds of things aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Nadat ik geparkeerd had moest ik nog een klein stukje lopen, geen probleem. Wat een gezellige straat zeg. Ik ga best regelmatig naar Amsterdam om te shoppen maar de Beethovenstraat was nog onbekend voor me. Nu dus niet meer, echt een aanrader!
All kinds of things zit dus achter dit leuke geveltje verstopt. En in tegenstelling tot wat je ziet zit er een winkel van drie verdiepingen achter. Helemaal vol met de leukste kinderkleding, kleine cadeautjes, prachtige boeken en woonaccessoires voor de moeders en vaders. Erg leuk om hier in deze feesttijd te zijn dus. Ik maakte (veel te veel) foto's. En die wil ik graag aan jullie laten zien!
 

 
Hoe gaaf is het servies van Orla Kiely?
 

 

 


 

 


 

 
Wat is heel leuk vond aan All kinds of things was de styling, Jeannet is heel consequent geweest in het gebruik van materialen. Oude gereedschapskisten en kasten, bakken waar ooit schroefjes in gezeten hebben. En dat dan gevuld met handschoenen, riemen en speelgoed. Met deze industriele styling heeft ze haar wisselende assortiment toch eenheid kunnen geven. Heel knap gedaan!

Op de bovenverdieping is er nog een ruimte voor workshops én een outlet. Dus, ben je in de buurt van de Beethovenstraat? Zeker even naar binnen stappen! Gegarandeerd dat je niet met lege handen naar buiten gaat.

Reacties

Populaire posts

Bol