Vullen van het nieuwe huis: vintage glijbaan

Met de aankoop van ons nieuwe huis draaien mijn pinterest- en marktplaatsapp weer overuren. Voor de zomer kochten we een gymkast voor in huis. Sindsdien heb ik in mijn hoofd dat Juul in haar nieuwe kamer een wandrek 'nodig heeft'.


Ze is in september drie geworden en dus echt haar babykamertje ontgroeid. Maar met de aankomende verhuizing in het achterhoofd pinde ik er al flink op los.

In haar nieuwe kamer krijgt ze dus een wandrek, met als bonus een glijbaan. Ik wilde wel graag een gebruikte, je kunt ze ook nieuw kopen maar ik houd nu eenmaal van vintage.
Uiteindelijk vonden we dit geweldige exemplaar in Eindhoven, twee uur rijden vanaf onze woonplaats. Maar, we hadden het er voor over, nou ja, Tjerk dan ;). En hij werd met groot succes ontvangen. Inmiddels hij weer naar zolder verbannen. Zodra we de sleutel krijgen verhuizen we hem naar het nieuwe huis zodat de meiden wat te doen hebben als pappa en mamma klussen.
Uiteraard heb ik het merk even gegoogeld en ik las dat het een merk is voor kleuterschool materialen, dat verbaast me totaal niet. Op hun website zie je dan ook de leukste materialen. Gelukkig zijn er nog flink wat kamers te vullen in het nieuwe huis ;)

Reacties

Populaire posts

Bol