Nieuw huis!

Hiep Hiep, Hoera!

Wat kan het snel gaan, hier schreef ik nog dat ik het allemaal zo heftig vond. Een huis te koop.

En nu, ruim een maand later hebben we ons huis verkocht (binnen zes dagen!) en een nieuw huis gekocht.Het huis wat we gekocht hebben hadden we al langer op het oog, maar de onderhandelingen verliepen stroef, waardoor we er eigenlijk vanuit gingen dat het niet door zou gaan. We hebben dus in de herfstvakantie nog een aantal huizen bezichtigd, maar toch steeds bleven we bij dit huis uitkomen. Onwijs fijn dus dat het uiteindelijk toch nog goed kwam. Vanmiddag hebben we het voorlopig koopcontract ondertekend en dat maakt het voor mij officieel genoeg om het hier met jullie te delen.

Genoeg geschreven, jullie willen natuurlijk zien waar alle ophef om is. Niet schrikken het is enigszins, zeg maar onwijs, gedateerd. We gaan er dus ook flink in verbouwen. Maar in ons hoofd is het al helemaal af. We hebben er zin in!En, niets teveel gezegd hè? In februari krijgen we de sleutel en dan ga ik hier de verbouwing delen. Ik verheug me nu al zo op de voor- en na foto's!

Het huis is van '71 en de bouwtekeningen dus ook, ik heb zo gelachen om de details, een mini en een mannetje dat zit te vissen. Echt leuk om te zien hoe dat toen was. 


Nu dit allemaal rond is zal ik hopelijk ook weer wat meer tijd hebben om te bloggen, ideeën genoeg.
Tot snel!

Liefs,
Ingeborg


Reacties

  1. Wat geweldig!!! Gefeliciteerd. Ik ga jullie klusavonturen natuurlijk volgen. Alvast veel inspiratie gewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Martina Klootwijk28 oktober 2016 om 07:06

    Wat een geweldig huis! Gefeliciteerd! Ik ga je verbouwing volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol