Huis te koop

Sinds afgelopen woensdagavond staat ons huis echt te koop. En om eerlijk te zijn vind ik het hélémaal niets. De eerste kijkers zijn al geweest en de tweede en derde zijn onderweg. Uiteraard ben ik er heel blij mee dat er überhaupt mensen zijn die interesse tonen in ons huis en hoop ik echt dat er iemand net zo verliefd op wordt als wij ooit deden.

Maar, de perfectionist in mij heeft het zwaar. Als er kijkers komen moet het perfect zijn. Huis netjes, lege wasmanden, tuin op orde, vaatwasser leeg, lekker subtiel schoonmaakluchtje in huis, bedden verschoond en strak opgemaakt, verse bloemen in huis en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Iedereen vraagt 'Waar gaan jullie naartoe?'. En dat weten we dus nog niet, eerst maar eens zien of we dit kunnen verkopen en dan kijken we weer verder. We blijven gewoon in ons eigen vertrouwde stadje, hoewel ik onwijs jaloers ben op Yvonne die het een heel stuk avontuurlijker aanpakt dan wij.

Een heel saai antwoord, ik weet het, maar dat is hoe de zaken ervoor staan. Uiteraard speur ik dagelijks op Funda en stroomt mijn Pinterest (volg je me daar al?) alweer helemaal vol met nieuwe plannen. En dat is wat ik wel leuk vind aan deze tijd, de nieuwe ideeën die ineens overal vandaan lijken te komen. Inspiratie te over!

Voor wie het leuk vindt, hier vind je ons huis. Tip gerust al je vrienden!

Fijn weekend!

Reacties

Populaire posts

Bol