Airfryer taartje met perzik

Lies had van de week pech, iets met pyjamadag op school, een brandoefening en een hondenveldje. De rest mag je zelf invullen...
Ze verdiende dus wel even wat lekkers. Omdat ik de Airfryer aan het testen ben staat deze prominent op het aanrecht, ik bedacht dat ik daar iets mee ging maken. Het werd een heerlijk zomers perziktaartje.

Nodig:
  • Een vel bladerdeeg (ik gebruikte filo omdat ik niets anders in huis had, maar bladerdeeg lijkt me lekkerder)
  • Drie perziken (of abrikozen, aardbeien, frambozen, appel)
  • Beetje jam
  • Vorm die in je airfryer past.
To do:

Rol het deeg een beetje uit, bestrijk met de jam en leg in de vorm. Snijd de perziken in plakjes en beleg het deeg hiermee. Doe er nog een beetje jam naar smaak overheen. Vouw de overhangende deegflapjes naar binnen.

Ik deed hem op 160 graden voor 20 minuten in de Airfryer. 

En hij werd goedgekeurd!

P.S. Mocht je enthousiast zijn, de Airfryer is hier in de sale!

Reacties

Populaire posts

Bol