Project badkamer: deel 5

De badkamer is klaar! Wat een heerlijke zin om mee te openen.

Na een hele meivakantie klussen zat het erop, alle tegels zaten erop, waren gevoegd. De leidingen ingefreesd, meubels opgehangen en kranen bevestigd.

En die eerste douche, die was natuurlijk hemels!

De reden dat ik er nu pas over blog is dat er, uiteraard, ook altijd wel iets tegenzit. De bevestiging van de glazen douchedeuren waren verbogen. Deze moesten opnieuw geleverd worden en daar gaat dan allemaal weer veel tijd overheen. Afgelopen weekend was het dus eindelijk zover, we konden douchen in onze heerlijke nieuwe badkamer met deuren.

Handcreme en bodyfragrance van & other stories, Marseillezeep meegenomen van Ile d'Oleron

Ik ben onwijs trots op Tjerk dat hij dit allemaal zelf gedaan heeft, van A tot Z een nieuwe badkamer, zo knap!

De spiegelkast, wastafelmeubel en de kraan zijn allemaal van Ikea, de granitovloer is origineel.

Het stylen van de badkamer mocht ik gelukkig zelf doen, er valt in zo'n hele kleine badkamer niet erg veel te stylen helaas. Ik richtte  me dus vooral op de spullen die je sowieso gebruikt in de badkamer om op deze manier te zorgen dat het onze stijl kreeg. De granito vloer is origineel en van een hele mooie grijstint, daar past de blauwgrijze Fouta van Zus en Zomer heel mooi bij.
En uiteraard moest ik ook iets met pasteltinten doen, ik kan het gewoon niet laten. Met de douchegel van Treaclemoon heb ik op een subtiele manier wat pastel toegevoegd.

Dit was mijn allerlaatste 'Project badkamer' post, vind je het leuk om de vorige posts terug te lezen? Je vindt ze hier.
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4 

Hoe vinden jullie het geworden?

Reacties

Populaire posts

Bol