Pioenen en Snoeps

Als ik een bloem zou moeten kiezen als mijn lievelings zou dat zeker de Pioenroos zijn, van het moment dat de knop op knappen staat tot het moment dat de eerste blaadjes op tafel liggen vind ik ze prachtig.

Daarbij zijn ze helemaal niet duur en staan ze ook nog eens hartstikke lang.
Ik heb ze ook in de tuin maar daar willen ze nog niet bloeien. Tot die tijd blijf ik ze gewoon lekker kopen. Helemaal niet erg.
In december hing ik de grote hanger van Snoeps op, Ik maakte er toen een kersttafereel in, toen kerst de deur uit ging zette ik er een orchidee voor in de plaats. Deze was nu uitgebloeid. Ik haalde het dienblad eruit en hing er (voorzichtig) mijn stekje van de Vijg in. En ik vind het zó mooi staan!


Zoals ik hier al beloofde komt er heel binnenkort een blog aan over hoe je een stekje neemt van een vijg. Ik raad je alvast aan om op zoek te gaan naar een vijg, als je er een in je tuin hebt hoeft dat natuurlijk niet. Heb je er geen? Vraag rond in je kennissenkring, je hebt straks een gunst van ze nodig ;).

Reacties

Populaire posts

Bol