Koekjes voor luie moeders

Het is een beetje stiller dan normaal hier. Geen bijzondere reden, druk met allemaal (leuke) dingen. En het bloggen schiet er dan een beetje bij in.

Naast leuke dingen was ik ook mijn foto's aan het sorteren en kwam ik erachter dat ik nog een serie foto's had van de koekjes die ik maakte met een potje kant en klaar koekjesdeeg wat ik kreeg van m'n lieve vriendinnetje Daan.Zo'n pot met koekjes zou ik normaal gesproken nooit kopen, ik ben niet van de pakjes en zakjes en voor mijn gevoel valt zo'n pot daar toch een beetje onder. Ik gooi liever zelf wat bloem en chocolade bij elkaar.
Maar, eerlijk is eerlijk, het was wel onwijs makkelijk. Je hoeft alleen ei en boter toe te voegen, balletjes te draaien. Even in de oven en klaar is Kees. Heerlijke koekjes. Ook onwijs leuk om cadeau te geven.
Conclusie, heerlijke koekjes die je heel makkelijk op tafel zet. En dat is ook weleens fijn!

Reacties

Populaire posts

Bol