Oude gymkast

Het hebben van een gymleraar als man heeft zo zijn voordelen. Een daarvan is dat hij het als eerste weet als er afgekeurde materialen uit moeten. Dit jaar ging er aardig wat uit. Waaronder deze kasten. Het oorspronkelijke idee was ik hem als salontafel te gebruiken. Dat was me toch wat te heftig, maar zo onder de ixxi vind ik hem geweldig. De meiden ook trouwens ;). 


In een volgend, groter huis wil ik hem denk ik helemaal gebruiken (de onderkant staat nu op zolder) hij lijkt me ook geweldig als roomdivider of op de speelkamer net als Antoinette. 

 
 

 
 
 

 
Wat vind jij ervan? Marktplaats staat vol met oude kasten dus als ik je geïnspireerd heb... 
Reacties

  1. Helemaal geweldig, ik hou ervan. Jammer dat we klein wonen, anders had ik je voorbeeld graag gevolgd. Ik heb trouwens ook eens ringen uit de gymzaal gezien als handdoekhouder op de badkamer. Vond ik ook briljant. Misschien is dat wel uitvoerbaar voor ons ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat cool! Lekker bankje voor de meiden :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol