Afgestudeerd!

Het was even een weekje stil op mijn blog, Instagram en Facebookaccount. Maar daar had ik een hele goede reden voor, ik ben namelijk deze week afgestudeerd.Na drieënhalf jaar buffelen, tussendoor even een halfjaar pauzeren om een prachtig kind op de wereld te zetten kreeg ik dinsdag eindelijk de verlossende woorden te horen. Ik ben klaar!

En na die heerlijke woorden nam ik even een paar dagen rust, ik moet zeggen dat dat me erg goed beviel. Even geen telefoon aan mijn hand geplakt maar gewoon even genieten. Dat ga ik vaker (proberen) te doen.

Bij afstuderen horen ook cadeautjes, eentje wist ik al. Die kocht ik namelijk zelf. De vaas van Pols Potten stond al jaren op m'n wishlist, volgens mij al toen ik nog bij mijn ouders woonde. Maar het is best een klap geld voor een vaas, dat mag ik niet zomaar kopen van mezelf. Ik hield hem dus de afgelopen jaren als worst voor mijn neus, nog een paar verslagen, nog drie tentamens en dan... De vaas.
Ik was dan ook als een kind zo blij toen ik hem dinsdag uitpakte, en zelfs nog een tikje verbaasd, want wat is het een plaatje!
 
 

Van mijn ouders, schoonouders en zus kreeg ik de mooiste bloemen. Die staan nu dus overal in huis, gelukkiger kun je me niet maken.
 

 
En van Tjerk kreeg ik een prachtige opgezette vlinder, die staat te pronken naast het vogelbordje.
Wat een heerlijke week en wat voel ik me opgelucht!

Ik houd nog een rustig weekend en dan kom ik volgende week weer wat meer in de lucht.
Fijn weekend allemaal!

Reacties

  1. Hoera gefeliciteerd! Heerlijk al die cadeaus. Maar ben wel benieuwd waarin je nu afgestudeerd bent?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol