Wonenmetlef.nl

Vorige week mocht ik een gastblog schrijven voor wonenmetlef.nl. Dit vond ik superleuk om te doen.

Ook hier wil ik met je delen wat ik gedaan heb.
Ik ging aan de slag met muurstickers van Kek Amsterdam, ik bedacht drie manieren om ze toe te passen.

1. In het kamertje van mijn lieve nichtje Isa ging ik voor de standaardaanpak en plakte ze op de muur. Haar strakke witte muur wordt op deze manier subtiel gestyled en maakt het kamertje toch helemaal anders. Ik vind de kleuren van de vlinders prachtig passen bij de kleur van Isa's kast.

2. In Lies' haar kamertje ging ik voor haar roze kast, het leek me leuk om er een subtiel accent aan toe te voegen, we plakker er ook vaak een tekening of poster op om het roze wat te breken. Het is nu  net alsof er echt een meesje op de kast zit.

3. Ook in de woonkamer ging ik aan de slag. Hier houd ik nogal van veranderen dus wilde ik het niet al te permanent maken. Ik dook in mijn keukenkast en vond een bordje dat ik ooit op een brocantemarkt kocht. Hier plakte ik de sticker op et voila, een nieuw bord is geboren. Ooit wil ik een wandje met allemaal bordjes maar voorlopig is dit een erg leuk alternatief.

Welke versie vind jij het leukst? Alle gebruikte muurstickers vind je hier

Liefs, Ingeborg

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol