Wishlist in Pantone kleuren

Zoals ik hier al schreef ben ik door het bladeren in mijn eigen foto's geïnspireerd geraakt. Ik heb alvast een wishlist samengesteld, in Pantone kleuren natuurlijk!


Met stip op nummer 1, een kitchenaid. Mijn hemel wat zijn die dingen duur, maar wat zou ik er graag eentje willen. In het roze of pistache. Prachtig!

Hay about a Lounge chair, hier word je toch blij van? Ik zou mijn Rohe stoel er zo voor inruilen.
De DLM tafel, ondertussen is het al een echte klassieker aan het worden denk ik. Ik vind hem perfect in mijn interieur passen. En hij is nog betaalbaar ook.

De Elevated vaas van Muuto, eerlijk is eerlijk, ik vind het veel geld voor een vaas. Maar wat is hij mooi.
 Dit bankje van Lloyd Bench zie ik al helemaal staan aan het voeteneinde van ons bed. Mooie kussens erop, vaasje ernaast.
Ik heb eigenlijk altijd een wit dekbedovertrek, maar als ik deze zie word ik toch wel heel blij, zeker gecombineerd met het bankje.
Ik heb al een hele mooie blauwe emaille pan, een roze van Le Creuset zou daar prachtig bijpassen.
i-Sofa Tulip - 3,5 zitsbank - Azuurblauw Als tegenhanger voor mijn roze tafel,een blauwe bank!

Ik kan wel uren doorgaan zo, wat een prachtige spullen zijn er te koop. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben momenteel eigenlijk heel blij met hoe mijn huis eruit ziet. Ik vind het mooi in balans.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze post, ik vond het in ieder geval leuk om te doen. Anders dan wat je van me gewend bent.

Wat vind jij, leuk of niet?

Liefs IngeborgReacties

Populaire posts

Bol