Pantone kleuren 2016

Ik ben hip! Een heel jaar lang hoor ik er kleurtechnisch helemaal bij, hoe leuk is dat.
Ja, ik ben sarcastisch, ik heb hélemaal niets met opgelegde hipheid, vorig jaar was het okergoud wat de klok sloeg, totaal niet mijn kleur en die heb ik dan ook overgeslagen.

De pantone kleuren voor 2016 rose quartz en serenity daarentegen zijn (al jaren) zeer goed vertegenwoordigd in ons huis. Niet omdat het hip is, maar omdat ik ze mooi vind. Ik hou van het sfeertje dat deze kleuren samen oproepen, ik word er rustig van en belangrijker nog, voel me thuis.

Voor deze blogpost gebruikte ik uitsluitend oude foto's, heerlijk om daar doorheen te scrollen, gek genoeg krijg ik er ook weer inspiratie van. Kijk je mee?Het mag duidelijk zijn, ik woon in een Pantone proof huis ;). En jij? Wat heb jij in huis in deze kleuren? Ik ben druk bezig met een wishlist in Pantone kleuren, het lijkt een lange te worden. Dit weekend online!

Meer foto's van ons huis zie je in deze posts

Reacties

  1. Wauw, jij kookt zelfs Pantone-verantwoord. Respect!
    Maar het zijn inderdaad heerlijke kleurtjes. Net zoals je tafel ook heerlijk is. Echt heel gaaf geworden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol