De vogeltjes van Roosmarijn Knijnenburg

In mijn zoektocht naar mensen met avocadopitten waar een plant uit groeit stuitte ik op Roosmarijn. Zij heeft een joekel van een plant weten te kweken en ik was dus direct van haar onder de indruk. Verder scrollend door haar feed zag ik dat we niet alleen de liefde voor planten delen maar ook de liefde voor vogeltjes en posters.

Sinds een jaar maakt Roosmarijn de mooiste posters van de unieke combinatie vogels en kubus. De weaver die ik kreeg hangt aan de kubus, Lies dacht in de eerste instantie dat de poster op zijn kop stond ;).
Wat ik ook erg leuk vind is de stukjes tekst die Roosmarijn bij haar posters schrijft. Ze geeft wat extra informatie over de vogel, net alsof je het beestje wat beter leert kennen!

'De mannetjes maken de nestjes en het vrouwtje komt het nest dan keuren. Is het niet naar mevrouw haar zin, dan moet het mannetje het weer over doen'.De weaver staat inmiddels alweer drie weken op de schouw, dat is volgens mij echt een record voor mij, normaal laat ik nooit zo lang dezelfde opstelling staan. Ik denk dat hij na deze plek naar een van de slaapkamers gaat verhuizen. Even het pastel wat opkrikken!

Dus, zoek je nog een leuk cadeautje (voor jezelf), bestel zo'n prachtige poster bij Roosmarijn, ze verpakt ze onwijs mooi en postbodebestendig.

Liefs,
Ingeborg

Reacties

Populaire posts

Bol