Word ik blij van: gezinsillustratie door Marieke ten Berge

Een poosje geleden had Petite Louise op instagram een give-away, een portret van Marieke ten Berge, daar moest ik natuurlijk aan meedoen! Maar met mij vele anderen dus ik verwachtte er niet veel van. En toch, ik won!!
Een leuk mailcontact met Marieke volgde, ik stuurde haar foto's van ons en vertelde wat over de dingen waar we van houden. We bleken ook nog het een en ander gemeen te hebben.

Het is geen geheim dat ik van posters en kaartjes houd, overal in het huis zie je ze terug, ik geef ze als verjaardagscadeaus en gebruik ze bij stylingopdrachten.

Petite Louise heeft een heel uitgebreide webshop waar ik graag winkel. Je krijgt je bestelling ook altijd onwijs leuk verpakt, dan ben ik dus al verkocht. Ik laat in winkels ook het liefst alles altijd inpakken, maar ik durf het niet altijd.
Gisteren lag er een heel feestelijk verpakt cadeautje in de bus (ik zei het toch?). En daarin zat ons gezinsportet. Wat vind ik hem mooi en wat zijn we herkenbaar!In de cirkel om ons heen staat van alles waar we van houden, de caravan, ons bootje, wijntjes. Helemaal wie we zijn.

Bedankt Marieke voor de prachtige illustratie, we zijn er heel erg blij mee!
Wil je ook zo'n mooie gezinsillustratie van Marieke? Dan moet je hier even klikken.

Liefs Ingeborg

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol