Verander je gang, met behang ;)

Bij de eerste bezichtiging van ons huis werd ik meteen verliefd. Grote schuldige in dit verhaal, de gang. Zo licht, vol met paneeldeuren (vijf) en een mooie trap.

We kochten het huis en gingen fanatiek klussen, een van de deuren werd dichtgemaakt, er werd gestuukt maar daar bleef het bij, de rest van het huis had prioriteit. Tot de kerstvakantie.

We gingen behangen :)


Ik koos voor dit behang van Estahome.nl, zo tof net alsof het gebreid is. Het geeft direct sfeer en een warm gevoel.
Daarnaast is het een low budget oplossing, dit behang kost €34,95 per rol en ik had er maar twee nodig. Voor minder dan €70 een complete metamorfose dus.
Deze poster kocht ik bij Margo Slingerland 
Het kasje kreeg ik van mijn moeder en is van Ikea
Ik houd sowieso erg van behang, het is helemaal niet veel werk en je kunt er zoveel mee bereiken. Op de kinderkamers en in mijn slaapkamer heb ik ook behang. Alleen beneden niet, daar is alles wit geverfd. Omdat ik hier zo vaak met accessoires wissel is dat wel zo rustig.

Terug naar de gang. Er kwam ook eindelijk een plint. Wat toch wel de kers op de taart is, waarom dit klusje toch altijd blijft liggen snap ik eigenlijk niet, het was, net als het behangen, echt niet veel werk. Het is vaak het opstarten wat het lastigst is.

Zie je hoe tof het patroon van het behang is? Ik ben nu moed aan het verzamelen om een mooi dik kleed te gaan breien, ik denk dat dit het helemaal afmaakt. Een klein probleem, ik kan niet breien ;). Dus als er vrijwilligers zijn?


Tijdens de verbouwing sloeg Tjerk met een sloophamer een van deze ramen eruit. Gelukkig kon het glas nog geleverd worden, ik vind het zo mooi!
Als je wilt weten hoe de hal er eerst uitzag kun je hier kijken. En als je wilt weten waar ik de meubels en accessoires vond kijk je hier.

Wat vinden jullie ervan, verbeterd?

Reacties

  1. Wat is het mooi geworden! Prachtig behang.
    Ik ben nu ook bezig met het opknappen van de hal. Of lees: schilderen, schilderen en nog eens schilderen. Er zitten nu nog schrootjes langs de wand namelijk, op het moment geen geld voor het stucen, dus dan maar een laagje verf erop. Maar onze hal is jammer genoeg niet zo licht als die van jullie! Heerlijk zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Ben er ook erg blij mee.
    Schrootjes vind ik geweldig. Bij Juul op haar kamer hebben we ze zelfs zelf geplaatst :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Bol