Shoot! Photo challenge #4

Ik maak er wel een potje van met de volgorde. Maar ik vind het nogal een opgave om per thema direct een goede foto te kunnen maken.

Bij het thema van vandaag 'familie'. Vond ik het vooral lastig om de samenstelling te bepalen. Ik heb geen gigantische familie maar ze allemaal samen op de foto krijgen is een hele opgave en dan is er nog een feit dat ze het zeker niet goed gaan vinden als ik hun foto's op mijn blog zet. Ik heb het dus klein gehouden, mijn meisjes en ik. Tjerk moet er een andere keer tijdens de challenge nog aan geloven. Jullie kunnen vast wel raden bij welk thema dat gaat zijn.

Tijdens het maken van deze foto's hadden we, zoals je vast wel kunt zien, zoveel plezier! We gebruikten het statief en de foto's werden qua uitsnede nogal bijzonder. Ik besloot het zo te laten. Juist die gekke oude schoolstoeltjes maken het een 'echte' foto.Familie dus en dat zijn we, ook als ik maar één oog heb en Juul een snottebel!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol