Shoot! Photo challenge #14

En we maken weer een sprong in de Photo Challenge. Ik ging met de meiden naar de Helderse Vallei (als je ooit in de buurt bent, echt heen gaan, een onwijze aanrader). En dit paardje vroeg om een close-up!

Ik ben helemaal geen paardenvriend. Mijn zusje reed als kind altijd paard. Zo nu en dan werd ik een soort van vriendelijk doch dringend verzocht om me op de manege te melden om naar haar te kijken. Dat stond je daar, naast die immens grote dieren en ik was altijd bang, bang dat er eentje op mijn tenen zou gaan staan, op hol zou slaan of me zou trappen.
Nooit gebeurd natuurlijk. En nu heb ik een dochter die op paardrijden wil, ik geloof dat ze dat maar op haar tante's vrije dag moet gaan doen.

Terug naar de close-up.
Zoals je kunt zien is de linkerfoto een uitsnede van de rechter, ik kon niet dichterbij komen door het hek. Ik vind het mooi dat je doordat de foto's zo close zijn je echt de details van het paard zijn hoofd kunt zien, de haartjes, het zand in de manen en de droevige blik. Tenminste, dat is wat ik ervan maak. Misschien had houdt hij gewoon niet van foto's...

Reacties

Populaire posts

Bol