Shoot! Photo challenge #10

Van zeven naar tien. Licht!

Als licht een kleur was, dan was het mijn lievelings. Ik houd van licht, in huis, op de weegschaal, stemming.

Maar toch vooral in huis, voorjaarslicht als het zonnetje weer voorzichtig de woonkamer komt verkennen. En novemberlicht als de gang in de ochtendspits zo mooi is. Doordat we een hoekhuis hebben is er altijd genoeg licht in huis, op ieder moment van de dag wordt er wel een raam gepakt. Heerlijk vind ik dat. en dat veroorzaakt in januari dit lijnenspel op de vloer.

Als je licht hebt, heb je automatisch ook schaduw. Vooral op de laatste foto vind ik dat mooi in beeld komen. De bloemen van mijn lievelingsbloemist lenen zich er dan ook perfect voor.

De andere thema's die ik tot nu toe fotografeerde kun je hier terugkijken.
Fijne dag!

Liefs Ingeborg

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Bol